ЕТ „Сливница – Методи Зарков” –
качество, точност, коректност, надеждност и традиция повече от 35 години!

Управител: Методи Зарков

На 19 февруари 1979 година започва да се развива като каменоделец. По същото време е майстор-строител – зидаро-мазач, кофражист, облицовчик на къщи, стълби, тераси. Занимава се и с облицовка и направа на камини, барбекюта, барплотове. През 1989 година става арендатор към ДПУ "Васил Левски". През 1993 година създава собствена фирма, която съществува и до днес. През 2009 година се присъединява към Задругата на каменоделците и получава майсторско звание.


През 1993 година се създава фирма ЕТ Сливница - Методи Зарков със седалище град Сливница. Фирмата се занимава с: проектиране, изработване и монтаж на надгробни паметници, възпоменателни плочи, урни от естествен камък - мрамор, гранит, варовик.

Разполага с модерна и съвременна техника за работа – механичен гравир (CNC), голяма машина за рязане и кантоване, както и за полиране на мрамор и гранит, режещ плотер и други. Фирмата изпълнява поръчки в цялата страна, както и в чужбина. Разполага със собствен каталог, с богат набор от разнообразни шрифтове и орнаменти, както и многообразие от модели. Фирмата изпълнява и поръчки по желание, модел и идея на клиента.

Предлага и допълнителна аранжировка на гробните площи – оформяне на гробното място, подпълване с пръст и мозайка, покривни плочи, облицовки, бордюри, пътеки и настилки, вази, фенери, пейки, маси, огради и други – от мрамор, гранит, варовик, дърво и метал. Реставрира, ремонтира и освежава стари или повредени паметни плочи, снимки и надпис.

Фирмата, също така предлага и многообразие от услуги за бита.
Проектира, изработва и монтира – камини, барбекюта, барплотове за кухня, баня,облицовки на подове от мрамор, гранит, варовик, терпентин, дърво, метал и други.

Фирмата предлага и барелефи за екстериора и интериора на вашия дом.

Държим на точност и коректност. Качествено и в срок изпълняваме поетите ангажименти.